inbjudan till ArtUpz

Hej Michaela, hoppas allt är fint med dig. Ville inleda med att säga att du skapar fantastiskt vackra verk, riktigt inspirerande att få besöka din hemsida och beskåda dina alster. Mitt namn är Adam och jag är en konstnär inom måleri som brinner för konst och skapande föremål. Jag har under en tid utvecklat och varit delaktig i konceptet Art Upz vilket lanserades nyligen, och just nu kontaktar vi spännande konstutövare och designers runt om i Sverige till vårt växande koncept. 

Men vad är då Art Upz?
Art Upz är en marknadsplats på Internet. En spännande kombination av en e-handelstjänst och kreativt Community för alla som vill köpa och sälja konst, hantverk och skapande föremål. Vårt mål är att göra konst och skapande föremål mer tillgängligt för alla, oavsett var du bor och samtidigt bidra till en värld fylld med kreativitet och inspiration.Min fråga till dig är om du skulle vilja testa konceptet Art Upz? Hade varit riktigt spännande och roligt att få ha med dig Michaela på Art Upz resa. Om det är något som du undrar över så svarar jag mer än gärna på dina frågor.

 

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, där vi har regelbundna tävlingar och utlottningar av verk från illustratören Sanna Wieslander (SWART) och konstnären Tony Torro.

 

Önskar dig en fortsatt fin dag Michaela.

Vänliga hälsningar Adam och teamet på Art Upz

Kommentarer

04.10.2015 14:43

Mikaela Grut

Ja visst är det kul!!

04.10.2015 11:54

Jan Lundberg

Trevligt med en fin inbjudan till Art Upz